תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו דגים בסיסיים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 303 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם כוסברה, אבקת צ'ילי, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו ג'ק Crevalle (או דגים אחרים) טאקו דגים, טיגון דגים בסיסי, ו מתכון טאקו עוף בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הדג בתבנית אפייה וסוחטים חצי סיד מעליו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
מוסיף את השום, כמון, אבקת צ ' ילי, ו 1 כף השמן. מתבלים במלח ופלפל והופכים את הדגים במרינדה עד שמצופים באופן שווה. להכניס למקרר ולתת לרבד לפחות 15 דקות. בינתיים, להפוך את סלט כרוב ולחמם את הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
דַק-
3
מערבבים את הכרוב, הבצל והכוסברה בקערה גדולה וסוחטים חצי סיד על זה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי
מתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן, העונה עם מלח ופלפל, לזרוק לשלב. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך; להפריש.לחמם את הטורטיות על ידי חימום מחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קציצות עוף צמחוניות קפואות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף 1 טורטייה בכל פעם, מרפרף לחמם את שני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל. לעטוף את טורטיות חמות במטלית נקייה ולהניח בצד בזמן שאתה מכין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ממתק תמנון בריט
6
מברשת את הסורגים של מחבת גריל או גריל חיצוני עם שמן וחום על חום בינוני גבוה עד חם.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר את הדג מן המרינדה ומניח על הגריל.מבשלים בלי לזוז עד החלק התחתון של הדג יש סימני גריל והוא לבן ואטום על הקרקעית, על 3 דקות. הפוך וגריל בצד השני עד לבן ואטום, על 2 עד 3 דקות יותר. (זה בסדר אם זה מתפרק בזמן שאתה מרפרף.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
להעביר את הדג לצלחת.לטעום את סלט הכרוב שוב ומתבלים לפי הצורך עם מיץ ליים יותר. חותכים את חצאי הסיד הנותרים לתוך טריזים ומגישים עם טאקו. כדי לבנות טאקו, לשבור כמה דגים מבושלים, למקם אותו טורטייה חמה, ומעל זה עם סלט כרוב וכל קישוטים אופציונליים.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי בטעם טנג ' נט פארגון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.