טאקו דג אמנון עם ארוגולה
טאקו דגים Tilapia עם ארוגולה דורש על 42 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . במנה עיקרית זו יש 415 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, מיץ ליים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 60%. נסו טאקו דגים TILAPIA (טאקו דה טילפיה), טאקו דג אמנון, ו טאקו דג אמנון מושחר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
* ניתן למצוא בשווקים אסיאתיים
ציוד מיוחד: מחבת מאפין nonstick 12 ספירה
עבור כוסות wonton: לשים מדף תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
באמצעות מברשת מאפה, מברשת כל צד של עטיפות wonton עם שמן קנולה. לחץ בעדינות על עטיפות wonton לתוך החלק התחתון וצדדים של מחבת מאפין 12 ספירה.
אופים עד מוזהב קל, על 6 דקות.
הסר את המחבת מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות. בעדינות להרים את כוסות wonton מתוך המחבת להתקרר לחלוטין, על 10 דקות.
למילוי: במחבת גדולה ולא דביקה, מחממים 3 כפות שמן זית על חום בינוני-גבוה.
לטפטף את פילה אמנון עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מסדרים את הדגים בשכבה אחת במחבת ומבשלים עד שהבשר מתקלף ומבושל דרך, כ -2 עד 3 דקות בכל צד. שים בצד כדי להתקרר מעט.
עבור ההלבשה: בקערה בינונית, להקציף יחד את 3 כפות שמן זית ומיץ הסיד. מתבלים במלח, לפי הטעם.
מוסיפים את האבוקדו, מנגו, בצל ירוק וארוגולה. לזרוק עד שכל החומרים מצופים.
עבור קרם פרש: בקערה קטנה, מערבבים יחד את קרם פרש, אבקת ווסאבי ומלח עד חלקה.
שים את כוסות וונטון על מגש ולחלק את תערובת האבוקדו לתוך הכוסות. למעלה כל אחד עם 3 עד 4 חתיכות של דגים. כפית על 1 עד 2 כפיות של תערובת קרם פרש על גבי הדגים ומגישים.
הערה של קוק: עטיפות wonton יכול לשרוף מהר מאוד בתנור כדי לבדוק אותם לאחר 5 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
אמנון בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.