טאקו הליבוט עם סלסה אפרסק
טאקו הליבוט עם סלסה אפרסק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 298 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם סלסה עבה קלה, טורטיות תירס מוגברות, הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב allspice הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Allspice Angel Food Cakes With Peenle Curd And Oven-dried Pi כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. וזה יוצא מן הכלל. נסו טאקו הליבוט בגריל עם סלסה ורדה, הליבוט עם סלסה אפרסק פיקנטי, ו הליבוט בגריל עם סלסה אפרסק ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר את הגריל לבישול ישיר על חום בינוני ושמן הסורגים.
מניחים הליבוט על צלחת ומשפשפים עם תיבול טאקו. מכסים בניילון נצמד ומרפאים במקרר במשך 30 דקות.
מניחים את הליבוט על הגריל ומכסים. מבשלים 4 דקות לכל צד, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר מן הגריל ולתת לעמוד 10 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב סלסה, אפרסקים ואולספייס.
חותכים את הליבוט לחתיכות בגודל ביס.
מניחים חתיכות הליבוט ב טורטיות מחוממות העליון עם סלסה תערובת סלט כרוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
הליבוט עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.