קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות97
מגזין

טאקו סרדינים בגריל עם אצ'יוטה, ליים, וסלסה אננס

טאקו סרדינים בגריל עם אצ'יוטה, ליים, וסלסה אננס
טאקו סרדינים בגריל עם אצ'יוטה, ליים, וסלסה אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 1309 קלוריות, 139 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מיץ תפוזים, אננס, מקרל אמריקאי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: טאקו עוף צ'ילי ליים עם סלסה אננס בגריל + תפריט שבועי, טאקו חזיר בגריל עם סלסה אננס, ו טאקו אל כומר עם סלסה אננס בגריל.

הוראות

1
דגים נקיים (שלבים 1 ו -2 של "מצאת את הדגים," להלן). משני צידי כל דג, לחתוך 2 חתכים אלכסוניים דרך בשר רק עד עצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
שלב הדבק achiote, 1/4 כוס מיץ ליים, מיץ תפוזים, 2 כף. שמן, 1/2 כפית. קאיין, ו-6 כפות. כוסברה קצוצה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להוסיף דגים ולשפשף בכל רחבי עם מרינדה, עובד אותו לתוך חתכים. צ ' יל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
חום גריל גבוה (450 עד 550).
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
מסננים דגים ולשפשף עם הנותרים 1 כף. שמן. בקערה, לשלב אננס, בצל, מלח, נשאר 1 כף. מיץ ליים, 1/8 עד 1/4 כפית. קאיין, ו 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס קצוצה; סלסה צונן עד בשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
באח בישול שמן, באמצעות מלקחיים וצרור של מגבות נייר משומנות. דג גריל, מכוסה, עד סימנים מופיעים ודגים לשחרר כאשר דחפו עם מלקחיים, על 3 דקות; בעדינות להתהפך ולבשל בצד השני, על 2 דקות. באמצעות מרית רחבה, להעביר דגים ללוח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
מגישים דגים שלמים ולתת סועדים פילה משלהם (ראה שלב 4, להלן) או פילה דגים במטבח ולהגדיר על מגש חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
מגישים עם סלסה, טורטיות, וספריגים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
מצאת את הדג ... מה עכשיו? חלק מהשווקים ינקו אותם עבורכם, אבל אם לא, אתם יכולים לעשות זאת בעצמכם בקלות -- זה פשוט דורש קצת תרגול.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
קנה מידה וחתך. לגרד את הקשקשים בעדינות עם קצות האצבעות.
ציוד שתשתמש בו
סולם מטבחסולם מטבח
11
חותכים דרך שני הצדדים של הבטן 1/4 ב. מקצה, מצווארון לזנב.
12
נקי. משוך את האומץ; לשטוף את הדג מבפנים ומבחוץ. חותכים את הסנפירים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
פילה (גלם). דגים להבקיע כל הדרך סביב צווארון רק עד העצם. החלק את האצבע המורה לתוך לחתוך בצד אחד של הצווארון והאמה שלך לתוך הצד השני. החלק את האצבעות לאורך עמוד השדרה לזנב, משיכת פילה חינם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
חותכים את הזנב ולשלוף את כל העצמות שנותרו.
15
פילה (מבושל). הפוך 3 חתכים דרך בשר לעצמות: לאורך עמוד השדרה (לצד אחד של זה), בצווארון, ורק מעל הזנב. החלקת סכין תחת פילה כדי לשחרר אותו מעמוד השדרה, ולהרים אותו. משוך את הזנב ולהרים את עמוד השדרה ואת הראש לפילה התחתון חינם. תוציא את כל העצמות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
16
הערה: מצא את הדגים הקטנים האלה בכמה חנויות מכולת, שווקי דגים (ייתכן שיהיה עליך להזמין אותם), ושווקים אסיאתיים. אם אתה גר ליד עיר החוף, ראש אל הרציפים-אנשובי טרי ריח נמכרים לעתים קרובות כפיתיון. חפש דגים עם עיניים בהירות, עור מבריק, וריח קל. הם מאוד מתכלים, כך מתכנן לבשל אותם באותו היום.
מרכיבים שתצטרך
אנשובי טריאנשובי טרי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
17
* חפש הדבק achiote במעבר המזון הלטיני של המכולת שלך או בשווקים לטיניים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.