טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף
המתכון טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 2 שעות ו -20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 41 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 752 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.87 דולר למנה. ראש לחנות ולקחת שום, זנגביל, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון מתובל הודי עם אורז בסמטי, רגל טלה מבושלת עם אורז בסמטי קימל, ו כדורי אורז בסמטי פריכים עם רוטב עגבניות ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את השום, הגראם מסאלה, המלח והפלפל עם מספיק שמן להכנת עיסה. לשפשף את הדבק על כל בשר ומרינדה במשך שעה 1. מחממים גריל או מחבת גריל ומחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.
צורבים את הבשר על הגריל, צורבים את כל הצדדים.
מעבירים את הבשר לתבנית צלייה ומסיימים בתנור עד שמדחום קורא טמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס למדיום. אפשר לבשר לנוח לפני החיתוך.
לרוטב העגבניות: בינתיים, בסיר גדול, מחממים 1 כף שמן קנולה עד מנצנץ.
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומבשלים עד לריחני, בערך 30 שניות.
מוסיפים את הגראם מסאלה, מבשלים עוד 30 שניות, ואז מוסיפים את מחית העגבניות, הסוכר החום, החומץ והווסטרשייר. מתבלים את התערובת במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים מים ומבשלים 20 דקות, או עד שהטעמים מעמיקים והרוטב מסמיך.
לאורז: שוטפים את האורז ב -4 החלפות מים, עד שהמים צלולים יחסית. משרים את האורז למשך 30 דקות ואז מסננים.
בסיר גדול מוסיפים 2 כפות שמן ומחממים על אש בינונית עד שהשמן מנצנץ.
מוסיפים את זרעי קימל טוסט במשך 1 דקה.
מוסיפים את הבצל, מקפיצים עד להזהבה.
מוסיפים לסיר וטוסט, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהגרגירים נפרדים ונוצצים בשמן.
מוסיפים את המים, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסים, עד לבישול, כ -15 דקות.
מחממים את הטורטיות מעל להבה פתוחה או במחבת. פורסים את הבשר לפרוסות דקות. בנה את הטאקו עם מעט אורז, מעט בשר, מעט רוטב, ענף כוסברה טרי ו -2 פרוסות ג ' לפנו.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את ההודי עם גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזטי נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אייכנברג פרימיום גרונר וולטלינר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![אייכנברג פרימיום גרונר ולטלינר]()
אייכנברג פרימיום גרונר ולטלינר
הפרמיה של אייכנברג גרונר ולטלינרן היא מעדן אוסטרי משפחתי. יש בו ניחוחות של פירות טריים וחריפות, עם תווים של פירות טרופיים ופלפל. הרעננות בטעם נותן את הטעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסיום. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כמו פיצה ופסטה.