קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף

טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף
המתכון טאקו תלת-טיפ מתובל הודי עם אורז בסמטי קימל ורוטב עגבניות חריף יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 2 שעות ו -20 דקות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 41 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 752 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.87 דולר למנה. ראש לחנות ולקחת שום, זנגביל, שמן קנולן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה די טוב. נסו סלמון מתובל הודי עם אורז בסמטי, רגל טלה מבושלת עם אורז בסמטי קימל, ו כדורי אורז בסמטי פריכים עם רוטב עגבניות ועשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השום, הגראם מסאלה, המלח והפלפל עם מספיק שמן להכנת עיסה. לשפשף את הדבק על כל בשר ומרינדה במשך שעה 1. מחממים גריל או מחבת גריל ומחממים את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
צורבים את הבשר על הגריל, צורבים את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מעבירים את הבשר לתבנית צלייה ומסיימים בתנור עד שמדחום קורא טמפרטורה פנימית של 145 מעלות צלזיוס למדיום. אפשר לבשר לנוח לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
לרוטב העגבניות: בינתיים, בסיר גדול, מחממים 1 כף שמן קנולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר ומבשלים עד לריחני, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
6
מוסיפים את הגראם מסאלה, מבשלים עוד 30 שניות, ואז מוסיפים את מחית העגבניות, הסוכר החום, החומץ והווסטרשייר. מתבלים את התערובת במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים מים ומבשלים 20 דקות, או עד שהטעמים מעמיקים והרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
לאורז: שוטפים את האורז ב -4 החלפות מים, עד שהמים צלולים יחסית. משרים את האורז למשך 30 דקות ואז מסננים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
9
בסיר גדול מוסיפים 2 כפות שמן ומחממים על אש בינונית עד שהשמן מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את זרעי קימל טוסט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
11
מוסיפים את הבצל, מקפיצים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
12
מסננים את האורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
13
מוסיפים לסיר וטוסט, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהגרגירים נפרדים ונוצצים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
מוסיפים את המים, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסים, עד לבישול, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
15
מחממים את הטורטיות מעל להבה פתוחה או במחבת. פורסים את הבשר לפרוסות דקות. בנה את הטאקו עם מעט אורז, מעט בשר, מעט רוטב, ענף כוסברה טרי ו -2 פרוסות ג ' לפנו.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהם2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז בסמטיאורז בסמטי1גבינת פרמזן מגוררתשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ1גבינת פרמזן מגוררת8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית2קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית3קרום: פירורי קרקר גרהםשמן קנולה ועוד במידת הצורךשמן קנולה ועוד במידת הצורך2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי קימלזרעי קימל1חבורהעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים1חבילהטורטיות תירסטורטיות תירס1גבינת פרמזן מגוררתזנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון1גבינת פרמזן מגוררתגארם מסאלהגארם מסאלה3קרום: פירורי קרקר גרהםאבקת garam masalaאבקת garam masala3קרום: פירורי קרקר גרהםשום טרי טחוןשום טרי טחון3קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2פלפלים חלפיניו, זרע פרוס דקפלפלים חלפיניו, זרע פרוס דק1גבינת פרמזן מגוררתתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם1קטןבצל, טחוןבצל, טחון1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי907פלפל האבנרו2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר907פלפל האבנרובשר טרי-טיפבשר טרי-טיפ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®7101 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®1גבינת פרמזן מגוררתרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב את ההודי עם גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזטי נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אייכנברג פרימיום גרונר וולטלינר עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
אייכנברג פרימיום גרונר ולטלינר
אייכנברג פרימיום גרונר ולטלינר
הפרמיה של אייכנברג גרונר ולטלינרן היא מעדן אוסטרי משפחתי. יש בו ניחוחות של פירות טריים וחריפות, עם תווים של פירות טרופיים ופלפל. הרעננות בטעם נותן את הטעמים של תפוחים ירוקים אשר לאורך זמן לארוז אגרוף בסיום. יין זה משתלב היטב עם בשר לבן, דגים, גבינות ומנות איטלקיות כמו פיצה ופסטה.