טארט גבינה אלזסי
מתאים ל-36 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 46 גרם של שומן, וסך הכל 664 קלוריות. אם יש לכם בייקון, מלח, גבינת קוטג'חלב מלא, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו טארט אלזסיאן ריבס, טארט תפוחי אדמה ובייקון אלזסי, ו טארט בייקון ובצל Alsatian (Flambée טארט) (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
מרדדים מאפה על משטח מקומח קלות עם מערוך מקומח קלות לתוך ריבוע 12 אינץ', ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה גדול.
מערבבים גבינת קוטג', שמנת חמוצה, מלח ופלפל בבלנדר עד חלקה.
מבשלים בייקון במחבת 10 אינץ ' על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שזה רק מתחיל חום, על 5 דקות. (בייקון צריך להיות רך, לא פריך.)
מורחים תערובת גבינה באופן שווה על מאפה, משאיר גבול 1 אינץ ' בכל רחבי. מפזרים בייקון ובצל למעלה, ואז מפזרים פרמזן.
אופים עד מאפה הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
חותכים ל-36 חתיכות ומגישים חמים.