טארט מייפל טאטין
מייפל טארט טאטין עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, חמאה, בצק עלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט אפל טאטין, טאטן עגבניות, ו Tatin טארט אגס (מתכונים דומים).
הוראות
לפתוח בצק עלים על flouredsurface קלות. באמצעות מערוך מקור קל, להתגלגל לתוך 12 "מרובע על 1/8" עבה. באמצעות a12 "צלחת כמדריך, לחתוך סיבוב 12" עםסכין חיתוך חדה.
העברת מאפה לעגול תבנית אפייה; לכסות עם עטיפה פלסטיק וצינה עד מוכן לשימוש.
מחממים תנור ל 425°f. מערבולת חמאה וסירופ קצף ב 12 " כבד ovenproofskillet על חום בינוני עד חמאה נמס.
מפזרים סוכר מעל, ציפוי שווה תחתית של מחבת.
הוסף תפוחים, לחתוך בצד למטה; increasheat בינוני גבוה ומבשלים עד sugarmelts, מדי פעם מסתחרר תפוחים במחבת,על 5 דקות. להפחית את החום כדי mediumand לבשל, ממשיך לסובב תפוחים במחבת, על 5 דקות יותר. להעיף תפוחים (roundedside למטה), ומבשלים, מתפתל applesoccasionally, עד סירופ הוא עבה goldenbrown, 5-10 דקות יותר.
מכסים תפוחים עם מאפה עגול, tuckingבשולי מאפה.
אופים עד מאפה הוא חום בהיר, על 10 דקות. Reduceheat ל 191°; אופים עד מאפה הוא נפוח ומגן זהב, כ 20 דקות יותר.
בואו טארט טאטין מגניב במשך 15 דקות. Inverta צלחת הגשה על מחבת. באמצעות כפפות תנור, להחזיק בחוזקה צלחת ומחבת ולהפוך tarteonto צלחת.
הסר מחבת; לארגן מחדש applesif צורך לגרד כל קרמל ב skilletover.
מגישים חם או בחדר טמפרטורות עם גלידה.