קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

טגליאטלה עם כבדי עוף וכמהין: טאג'רין אלבסה

טגליאטלה עם כבדי עוף וכמהין: טאג'רין אלבסה
טגליאטלה עם כבדי עוף וכמהין: טאג'רין אלבס נמשכת כ -35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 754 קלוריות , 34 גרם חלבון ו -33 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש בצל, יין אדום, מלח ופטרוזיליה שטוחה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 82% , וזה מרהיב. מתכונים דומים: טגליאטלה עם נקניק חריף, קורג'ט ופטיט פוי , טגליאטלה בזיליקום עם סלט פלפל אדום קלוי וטגליאטלה תוצרת בית עם ראגו חזיר בר .

הוראות

1
מחלקים את בצק הפסטה המוכן ל-3 כדורים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
מרדדים כל כדור לצורה הדקה ביותר במכונת רידוד פסטה. לאחר מכן, באמצעות המכונה או סכין חדה, חתכו כל דף פסטה לסרטים בעובי של 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים את הסרטים על מגש סדינים מאובק בקמח, ומכסים את המגש במגבת כלים נקייה ולחה עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
מביאים 6 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
בסיר בגודל 12 עד 14 אינץ', מחממים את שמן הזית על להבה בינונית-גבוהה עד שהוא חם אך לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מוסיפים את הבצל ומזיעים על אש בינונית עד שהוא רך ושקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
בינתיים מוסיפים את כבדי העוף למחבת וממשיכים לבשל עד שהכבדים משחימים מעט מכל הצדדים, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את היין וממשיכים לבשל על אש בינונית-גבוהה עד שהיין מתאדה. המשך לבשל על אש בינונית עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
מוסיפים את הפסטה למים הרותחים ומבשלים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ-5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
מסננים את הפסטה, שומרים 1/2 כוס ממי הבישול ומוסיפים את הפסטה למחבת עם כבדי העוף.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים על אש גבוהה לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
12
מגישים את הפסטה ב-4 קערות פסטה מחוממות, על כל אחת מהן שבבי כמהין נדיבים, ופרמג'אנו מגורר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
מנפים יחד ואז עורכים 2 1/4 כוסות מהקמח וקורט מלח במרכז קרש חיתוך גדול מעץ. יוצרים גומה באמצע הקמח ומוסיפים את החלמונים. בעזרת מזלג טורפים יחד את החלמונים ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
14
כשאתם מרחיבים את הבאר, המשיכו לדחוף את הקמח מעלה מבסיס התלולית כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח נטמע.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
15
מתחילים ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ללוש כ-5 עד 6 דקות, להוסיף את כל הקמח שנותר במידת הצורך ליצירת מסה מגובשת. ברגע שיש לך מסה מגובשת, מסירים את הבצק מהלוח ומגרדים וזורקים את כל השאריות. מקמחים קלות את הקרש וממשיכים ללוש עוד שש דקות. הבצק צריך להיות אלסטי ומעט דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים למנוחה של 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
16
מגלגלים או מעצבים לפי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות