טוסט חמאת חסילונים
מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פלפל, לחם כריך, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו טוסט שרימפס אפוי, טוסטים שרימפס שומשום, ו טוסטים ערמונים חסילונים ומים (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות חמאה במחבת כבדה 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד הקצף שוכך, ואז שרימפס מטוגנים עם מלח ופלפל שחור, ערבוב, עד רק מבושל דרך, 1 1/2 עד 2 דקות.
להעביר שרימפס עם כף מחורצת למעבד מזון, הזמנת מחבת (לא נקי).
מבשלים בצל ב 1 כף חמאה במחבת על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, 2 עד 3 דקות. לגרד בצל למעבד תערובת מגניב לטמפרטורת החדר, על 15 דקות.
מוסיפים מיץ לימון, קאיין, ונותר 9 כפות חמאה ודופק עד שרימפס קצוץ דק. Pack חמאת שרימפס לתוך ramekin 2 כוס או קערת הגשה וצינה, פני השטח שלה מכוסה בניילון נצמד, לפחות 6 שעות (כדי לאפשר טעמים להתפתח). להביא לטמפרטורת החדר 45 דקות לפני ההגשה.
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 400 ° F.
מברשת 1 צד של משולשי לחם קל עם חמאה מומסת טוסט, הצדדים חמאה למעלה, במחבת אפייה רדודה גדולה עד הזהב סביב הקצוות, 6 עד 8 דקות.
מגישים טוסט עם חמאת שרימפס.
* חמאת שרימפס ניתן להתקרר עד 2 ימים.* נקודות טוסט יכול להתבצע 1 יום קדימה ונשמר במיכל אטום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.