טוסט צרפתי אפרסקים ושמנת לילה
טוסט צרפתי אפרסקים ושמנת לילה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 471 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קינמון, סוכר חום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: אפרסקים וקרם לחם צרפתי בן לילה, טוסט צרפתי אפרסקים ושמנת, ו אפרסקים וקרם פרנץ ' טוסט.
הוראות
חמאה 9 על 13 אינץ צלחת אפייה. מסדרים לחם בשכבה הדוקה ושטוחה בצלחת.
בקערה גדולה, לטאטא ביצים עם חלב, סוכר ווניל עד מעורבב; לשפוך על לחם. מסדרים אפרסקים למעלה ומפזרים סוכר חום וקינמון. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 8 שעות.
הסר תבנית אפייה מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מחממים תנור ל-350F.
יוצקים שמנת למחבת קטנה; מביאים לרתיחה על חום גבוה. לבשל עד מופחת בחצי, על 10 דקות.
טפטוף מעל אפרסקים ואופים, חשוף, עד התבשיל הוא משחימים קלות על גבי ופשוט מבושל דרך, 45 עד 55 דקות.
בואו לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.