קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

טוסט צרפתי שוקולד-אגוזי לוז עם סירופ פטל

טוסט צרפתי שוקולד-אגוזי לוז עם סירופ פטל
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, טוסט צרפתי שוקולד-אגוזי לוז עם סירופ פטל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 813 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטל, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 59%, המנה הזו טובה. נסו תפוחי אדמה קרמל עם " גבינת שמנת פטל כוסות טוסט צרפתי עם סירופ פטל, טוסט צרפתי קוקוס עם סירופ פטל, ו טוסט פטל אגוזי לוז שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שלב את הפטל, הסוכר ו -3 כפות המים בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה; מבשלים עד שהפטל מתפרק והתערובת סירופית, כ -5 דקות. מסננים דרך מסננת רשת דקה לקערה, לוחצים את הגרגרים בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מקציפים את ממרח השוקולד-אגוזי לוז והביצים בקערה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מעבירים לתבנית אפייה גדולה ומקציפים פנימה את החלב. עובדים בקבוצות, מוסיפים את הלחם ומשרים, הופכים פעם אחת, 1 עד 2 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוציאים לפני שהלחם רטוב.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
5
ממיסים 1/2 כף חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים 2 חתיכות לחם ומבשלים עד להשחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
7
מעבירים לתבנית אפייה ושומרים על חום בתנור; חזור על הפעולה עם הלחם שנותר, הוסף 1/2 כף חמאה נוספת למחבת עם כל מנה. למעלה עם רוטב פטל ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
צילום: אנדרו פרסל