קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

טוסט צרפתי שוקולד-אגוזי לוז עם סירופ פטל

טוסט צרפתי שוקולד-אגוזי לוז עם סירופ פטל
אם אתה רוצה להוסיף עוד אמריקאי מתכונים לקופסת המתכונים שלך, טוסט צרפתי שוקולד-אגוזי לוז עם סירופ פטל עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 19 גרם חלבון, 47 גרם שומן, ובסך הכל 813 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטל, סוכר, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 59%, המנה הזו טובה. נסו תפוחי אדמה קרמל עם " גבינת שמנת פטל כוסות טוסט צרפתי עם סירופ פטל, טוסט צרפתי קוקוס עם סירופ פטל, ו טוסט פטל אגוזי לוז שוקולד עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 250 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב את הפטל, הסוכר ו -3 כפות המים בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה; מבשלים עד שהפטל מתפרק והתערובת סירופית, כ -5 דקות. מסננים דרך מסננת רשת דקה לקערה, לוחצים את הגרגרים בעזרת מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מקציפים את ממרח השוקולד-אגוזי לוז והביצים בקערה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, ואז מעבירים לתבנית אפייה גדולה ומקציפים פנימה את החלב. עובדים בקבוצות, מוסיפים את הלחם ומשרים, הופכים פעם אחת, 1 עד 2 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוציאים לפני שהלחם רטוב.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
5
ממיסים 1/2 כף חמאה במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים 2 חתיכות לחם ומבשלים עד להשחמה, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
7
מעבירים לתבנית אפייה ושומרים על חום בתנור; חזור על הפעולה עם הלחם שנותר, הוסף 1/2 כף חמאה נוספת למחבת עם כל מנה. למעלה עם רוטב פטל ואגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
צילום: אנדרו פרסל