קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

טופו המשי ומרק edamame של אנדריאה נגויין

טופו המשי ומרק edamame של אנדריאה נגויין
טופו המשי ומרק Edamame של אנדריאה Nguyen נטול גלוטן, וללא לקטוז מרק. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-72 היו אומרים שזה פגע במקום. סעו לחנות וקחו את האדמה היפנית צ'ילה פפר (ichimi togarashi), העדיף האביב, מניית dashi, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: לחמניות טופו מתובלות ומתוקות של אנדריאה נגויין, טופו לבן, שומשום וסלט ירקות של אנדריאה נגויין, ו Sag Soy Paneer של אנדריאה Nguyen.

הוראות

1
בסיר קטן, לשלב את האורז, מלח, ומים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים חלקית, ולהתאים את החום כדי לאפשר את התערובת בעדינות בועה במשך 10 עד 12 דקות. האורז יהיה להגדיל ולשחרר עמילן שלה לתוך המים, יצירת תערובת עבה מעט דומה דייסה דקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילןעמילן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף את edamame, ואז לכבות את החום. להפריש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
3
להעביר את דייסת האורז ואת edamame לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
הוסף את miso ולהתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיסומיסו
5
הוסף את מלאי dashi ולהמשיך לשלב לשלב את הנוזל היטב. לטעום ולהוסיף מיסו נוסף או dashi אם אתה רוצה טעם מלוח יותר או מרק דק יותר, בהתאמה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיסומיסו
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
6
יוצקים דרך מסננת רשת הממוקמת מעל קערה או סיר; מערבבים כדי להקל על מאמץ. זרוק את המוצקים. מכסים ומקררים עד יום מראש. אתה צריך בערך 3 כוסות.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
המרק יכול להיות מוגש קר, חם, או חם. אם אתם מגישים את המרק חם או חם, להביא את הטופו לטמפרטורת החדר או לחמם אותו על ידי נותן לו לשבת במים חמים במשך כ 10 דקות. ללא קשר, לחתוך את טופו לתוך 4 כדי 6 בלוקים (אחד עבור כל מנה); השתמש חותך להתקמט אם אתה רוצה משטחים מחוררים למדי.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
8
מניחים כל בלוק של טופו בקערת מרק רדודה, ואז מצקת את המרק סביבו. למעלה טופו עם הקישוט של הבחירה שלך ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך