קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

טורטה דלה נונה

טורטה דלה נונה
טורטה דלה נונה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 540 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם ריקוטה, ביצה מוגלה 2 חלמונים, חמאה ושמן זית כתית נוספת יחד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בכל תכליתהקמח אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Torta della Nonna (העוגה של סבתא), איזה טעם יש לקורס בישול במטבח של ג' ולס: טורטה דלה נונה, ו Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
כדי להפוך את המאפה, לעשות באר של הקמח, מקום ביצה, חלמונים, סוכר, חמאה ושמן זית תערובת במרכז ולהמשיך כפי שהיית עם פסטה טרייה, כלומר להביא קמח לאט לאט עד הנוזל היטב עבה מספיק כדי להביא יחד עם הידיים. ללוש עד הבצק הוא חלק ולאחר מכן לאפשר לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה טרייהפסטה טרייה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
חצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודהחצי פחית (12 אונקיות נוזל) חלב מאודה
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
3
בינתיים, לעשות את המילוי על ידי ערבוב יחד את ריקוטה, צנוברים, סוכר, גרידת לימון, מיץ וביצים בקערה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק5 כוסות קמח רב תכליתי, ועוד קצת לרידודי בצק
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
כדי להרכיב, לרדד את הבצק כדי ליצור שני עיגולים 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
5
מניחים מעגל אחד למטה כדי בשורה התחתונה ואת הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
6
מורחים את תערובת ריקוטה באופן שווה על שכבה זו.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פלפל ארבולפלפל ארבול
7
מניחים את מעגל הבצק הנותר מעל וצובטים יחד את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
8
מניחים בתנור ואופים במשך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
9
הסר ולהגיש חם או בטמפרטורת החדר עם וין סנטו מ Cappezzana.
מרכיבים שתצטרך
Vin SantoVin Santo