, המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 687 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, אגוזי לוז ותלתלי שוקולד, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 32%. ציון זה לא כל כך גדול. מתכונים דומים: תרד ריקוטה טורט, טורט שקדים ריקוטן, ו טורט ריקוטה איטלקי.
הוראות
1
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים גבינת ריקוטה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה; מקציפים וניל. מקפלים פנימה אגוזי פקאן ושוקולד. מכסים ומקררים.
אופים בחום של 350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
חותכים כל עוגה לשניים.
8
מניחים שכבה תחתונה אחת על צלחת הגשה; מורחים במילוי 1 כוס. חזור על שכבות ארבע פעמים. למעלה עם העוגה שנותרה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
9
בקערה גדולה מקציפים שמנת עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים סוכר וניל של קונדיטורים; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
11
מורחים על גבי הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
12
מקשטים באגוזי לוז ותלתלי שוקולד אם רוצים. מקררים שאריות.