טורקיה האש
טורקיה Hash עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.28 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-17 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 281 קלוריות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו רוטב פלפל, פלפל, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49%. מתכונים דומים: Turkey Hash, Turkey Hash ו-Paleo Turkey Hash.
הוראות
במחבת גדולה וכבדה מבשלים את הבצל והפלפלים בחמאה על אש נמוכה בינונית, תוך ערבוב, עד שהם מתרככים.
מוסיפים את הקמח ומבשלים את תערובת הרוקס, תוך ערבוב, במשך 3 דקות.
מוסיפים את המרק, את השרי ואת החצי-חצי תוך טריפה. מביאים את התערובת לרתיחה, תוך הקצפה ומערבבים פנימה את הודו, תפוחי האדמה, רוטב ווסטרשייר, מיץ הלימון, רוטב הפלפל החריף ומלח ופלפל שחור, לפי הטעם. מבשלים את התערובת, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 10 דקות, מדלל את התערובת במים במידת הצורך. ניתן להכין את החשיש עד לנקודה זו יומיים מראש ולשמור מכוסה וצונן. מחממים את האש, מדללים את התערובת במים במידת הצורך. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומעבירים את החשיש לכלי שוחט.