קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סלמון "בולגוגי" עם בוק צ'וי ופטריות

סלמון
אם יש לך שמן שומשום אסייתי, שיני שום, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו סלמון "בולגוגי" עם בוק צ'וי ופטריות, שום זנגביל זוקיני אטריות קערה עם סלמון ובוק צ'וי, ו בוק צ'וי, שיטאקי, ואטריות שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תערובת 1 שן שום ו 7 מרכיבים הבאים במעבד מיני. מסדרים סלמון בתבנית אפיית זכוכית 11x7x2 אינץ'. מרינדה כפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2
בואו להשרות 5 דקות.
3
מחממים תנור ל 260°. מסדרים דגים, עם קצת מרינדה עדיין נצמד, על גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
4
להעביר כל מרינדה בצלחת לסיר קטן. דג צלוי עד אטום במרכז, כ -8 דקות. הביאו מרינדה בסיר לרתיחה; הניחו בצד ושמרו זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף בוק צ ' וי ופטריות; באמצעות העיתונות שום, הקש 1 שן שום. מוקפץ עד פטריות מכרז ובוק צ ' וי הוא נבול, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
כותש שוםכותש שום
7
מחלקים ירקות בין צלחות. למעלה עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
8
דג מברשת עם זיגוג.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 62 דולר.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.