קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

טירמיסו אגוזי לוז לימון

טירמיסו אגוזי לוז לימון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו טירמיסו אגוזי לוז לימון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 57 גרם שומן, ובסך הכל 806 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -30 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם סוכר, עוגיות ליידיפינגר, אגוזי לוז קלים ועור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. עם כפית ציון 42%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בראוניז טירמיסו אגוזי לוז מבית הקפה בריסטה פרימה., טירמיסו לימון, ו טירמיס לימון..

הוראות

1
בסיר קטן שלבו מיץ לימון, מים וסוכר על אש בינונית. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר נמס. מורידים את התבנית מהאש ומניחים לסירופ להתקרר.;
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מקציפים את השמנת בקערה גדולה עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הקינמון ו -2 כפות הסוכר וממשיכים להקציף עד שהקרם מחזיק פסגות רכות. בקערה אחרת, קרם יחד את יתרת הסוכר וגבינת המסקרפונה למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים 1/4 מהקרם למסקרפונה. בעזרת מרית גומי מקפלים פנימה את הקצפת שנותרה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מניחים את ליקר אגוזי הלוז בקערה רדודה קטנה. טובלים 16 מעוגיות ליידיפינגר בליקר אגוזי הלוז ומרפדים את תחתית כלי הגשה בגודל 13 על 9 על 2 אינץ ' או כלי הגשה דקורטיבי אחר. כף את כל ליקר אגוזי הלוז שנותר על העוגיות הטבולות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
ליקר אגוזיםליקר אגוזים
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מורחים 1/3 מתערובת המסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 מאגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
7
מניחים את סירופ הלימון בקערה רדודה קטנה. טובלים 16 מעוגיות הליידיפינגר בסירופ ומניחים על גבי אגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מורחים 1/3 מתערובת המסקרפונה על העוגיות. למעלה עם 1/3 אגוזי לוז. טובלים את העוגיות שנותרו בסירופ שנותר ומניחים מעל. כף את כל הסירופ שנותר על העוגיות הטבולות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גליל פירותגליל פירות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
9
מורחים עם יתרת המסקרפונה ומעליהם את יתרת אגוזי הלוז וגרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
10
מכסים ומכניסים למקרר למשך 6 שעות לפחות או רצוי למשך הלילה.
11
הסר את הטירמיסו מהמקרר במשך שעה 1 לפני ההגשה.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano

טירמיסו עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט וקיאנטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "