קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טירמיסו

טירמיסו
טירמיסו לוקח בערך 15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 552 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -33 גרם שומן . מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח ים תיכוני. אם יש לכם שוקולד מריר, רום, רום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג לחם טירמיסו , טירמיסו 5 דקות ו -אמרטו טירמיסו .

הוראות

1
מקציפים את החלמונים והסוכר בקערת המיקסר החשמלי המצויד בחיבור המקצף במהירות גבוהה במשך כ-5 דקות, או עד לקבלת תערובת סמיכה מאוד וצהובה בהיר. מנמיכים את המהירות לבינונית ומוסיפים 1/4 כוס רום, 1/4 כוס אספרסו והמסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
שלבו את 1/4 כוס הרום הנותרים ו-1 1/4 כוסות אספרסו בקערה רדודה. טובלים צד אחד של כל ליידיפינגר בתערובת האספרסו/רום ומרפדים את החלק התחתון של צלחת בגודל 9 על 12 על 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים מעל מחצית מתערובת קרם האספרסו בצורה אחידה. טובלים צד אחד של שאר הליידפינגרס בתערובת האספרסו/רום ומניחים אותם בשכבה שנייה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דבש הדריםדבש הדרים
5
יוצקים את יתרת קרם האספרסו מעל. מחליקים את החלק העליון ומכסים בניילון נצמד. מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
לפני ההגשה מפזרים מלמעלה שוקולד מגולח ומפדרים קלות בסוכר קונדיטורים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
7
*אזהרת ביצה גולמית
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
Food Network Kitchens מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון הקל לסלמונלה או מחלות אחרות הנישאות במזון. כדי להפחית את הסיכון הזה, אנו ממליצים להשתמש רק בביצים טריות, נקיות, בקירור A או AA עם קליפות שלמות, ולהימנע ממגע בין החלמונים או החלבונים והקליפה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
הערות: כדי להכין אספרסו למתכון זה במכונת הקפה החשמלית בטפטוף, השתמשו בכמות מספקת של מים ל-4 כוסות קפה בתוספת 1/3 כוס אספרסו טחון.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
אתה יכול למצוא סבויארדי ומסקרפונה בחנות מתמחה איטלקית.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
8 כפיות ליקר RumChata8 כפיות ליקר RumChata