טריזי תפוחי אדמה
ניתן להכין את טריזי תפוחי האדמה המתכון בסביבות 50 דקות. אתה מקבל תוספת שמגישה 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 116 קלוריות. אם יש לכם מלח שום, שמן צמחי, גבינת פרמזן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-55 היו אומרים שהוא הגיע למקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 52%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם טריזי תפוחי אדמה, טריזי תפוחי אדמה, ו ג'ו ג' ו תפוחי אדמה טריזים.
הוראות
מורחים שמן ב-13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה.
שלב את חמשת המרכיבים הבאים בשקית ניילון גדולה.
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לשמונה טריזים.
מניחים מחצית מתפוחי האדמה בשקית; לנער היטב לציפוי.
מניחים בשכבה אחת בתבנית. חזור על הפעולה עם שאר תפוחי האדמה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 40-45 דקות או עד שהם רכים, הופכים פעם אחת לאחר 25 דקות.