קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

טרין שוקולד לבן עם רוטב קרמל

טרין שוקולד לבן עם רוטב קרמל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו טרין שוקולד לבן עם רוטב קרמל. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 6 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל 471 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש אגוזי פקאן, בורבון, שמנת מתוקה כבדה וג'לטין. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון טרין שוקולד לבן ומריר, גלידת פרלין שוקולד לבן טרין עם אוכמניות-רספב, ו קרמל ג'ינג'ר סופל עם רוטב שוקולד לבן אטד.

הוראות

1
קו 8 אינץ'. איקס 4-ב. תבנית כיכר עם ניילון; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבת כיכרמחבת כיכר
2
מפזרים ג ' לטין מעל בורבון; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
ג ' לטיןג ' לטין
3
בסיר כפול או בקערת מתכת מעל מים חמים, ממיסים שוקולד וחמאה; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
קערהקערה
4
מוסיפים 1 כוס שמנת ותערובת ג 'לטין; מערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
קרםקרם
5
מסירים מהאש; מצננים מעט. מערבבים פנימה אגוזי פקאן; מכסים ומכניסים למקרר למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
6
בקערה קטנה מקציפים את השמנת שנותרה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת שוקולד מקוררת; מעבירים לתבנית מוכנה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
7
לרוטב, בסיר כבד גדול, מורחים סוכר; מבשלים, ללא ערבוב, על אש בינונית-נמוכה עד שהוא מתחיל להימס. גרור בעדינות סוכר מומס למרכז התבנית כך שהסוכר נמס באופן שווה. מבשלים, ללא ערבוב, עד שהסוכר המומס הופך לצבע ענבר בינוני, כ -25 דקות. מערבבים בהדרגה חמאה ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
8
הרמת טרין בניילון נצמד; מוציאים מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
9
הסר פלסטיק.
10
חותכים טרין ל -10 פרוסות; מגישים עם רוטב. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את רוינארט ברוט רוז ( חצי בקבוק). סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-56 דולר לבקבוק.
רוינארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
רוינארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. את תווית בתמונה לא יכול להיות את תווית קיבל.* היין הוא כתום מבריק-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלין בגימור הארוך.רוינארט רוז רוז מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מבכורה קרוס כרמים. לענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבות של משפחת רוינארט) מצטרפים ענבים שנבחרו בקפידה מכרמי בכורה אחרים בכרמי קרוס ב סי סווטה דה בלנס וה מונטאן דה ריימס. הענבים לרוינארט נבחרים סל אחר סל במקור, ורק בכורות הבכורה הטובות ביותר משתמשים בקרוס.