טריפל ברי מוס טארט
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם פירות יער כגון תותים, שמנת כבדה, פירורי וופל וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-40 דקות. נסו טריפל ברי טארט, עוגת גבינה עם פירות יער משולשים, ו טריפל ברי Linzer טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות, שיבולת שועל וסוכר חום בקערה בינונית. מערבבים חמאה מומסת עם מזלג עד לחלחל באופן שווה. לחץ למחבת springform 8 אינץ'. אם באמצעות springform 9 אינץ', להגדיל את מרכיבי הקרום על ידי כ 1/5 (ראה הערה).Beat 1 כוס שמנת כבדה עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 2 כפות סוכר ווניל.
מניחים גבינת שמנת על צלחת בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על גבוה 15 עד 20 שניות או עד רך מאוד.
להוסיף קצפת, מכות עד חלקה.
יוצקים מים רותחים על ג ' לטין בקערה קטנה. מערבבים על 2 דקות או עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין. מקציפים לתוך תערובת גבינת שמנת עד מעורבב. מערבבים 3/4 כוס משמר.
מורחים על קרום פירורים. צ ' יל 2 שעות או לילה.לנצח הנותרים 1/2 כוס (או 1 כוס) קרם כבד עד פסגות נוקשות טופס. הכה ב 1 או 2 סוכרים כף.
מניחים בשקית ניילון resealable.
חותכים פינה קטנה את התיק.
הסר את הקצה החיצוני של המחבת.
מניחים גושים של קצפת סביב קצה עוגת גבינה. מערבבים שימורים שנותרו עם פירות יער מעורבים טריים בקערה קטנה. כף באופן שווה במרכז עוגת הגבינה.