יוגורט-אורז פילאף
יוגורט אורז פילאף נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 159 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי חרדל, שמן צמחי, אורז רגיל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), שעועית & שמיר פילאף עם יוגורט garlicky, ו אורז ירקות Pilaf בסיר האורז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אורז ב 1 1/2-סיר ליטר; להוסיף מספיק מים קרים כדי לכסות אורז. לשפשף אורז בעדינות בין האצבעות; לנקז. חזור על 4 או 5 פעמים עד שהמים נקיים; לנקז. מכסים אורז במים קרים; להשרות 30 דקות.
לחמם אורז ו 1 1/2 כוסות מים קרים לרתיחה, ערבוב פעם אחת. הפחת את החום לגובה בינוני; קוק חשף 5 עד 6 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שכמעט כל המים התאדו.
להפחית את החום נמוך; כיסוי; לבשל 5 דקות.
הסר מהחום; תן אורז לעמוד מכוסה 10 עד 15 דקות.
בינתיים, במחבת 6 אינץ', שמן חום זרעי חרדל מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהזרע מתחיל לקפוץ, לכסות מחבת ולחכות עד popping מפסיק; להסיר מהחום.
בקערה בינונית, מערבבים את שאר החומרים. מערבבים בתערובת שמן.
מוסיפים אורז מבושל; לזרוק היטב.