יוקה מבושלת (Yuca Hervida)
מבושל Yuca (Yuca Hervida) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 544 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bolitas de Yuca y Queso (כדורי Yuca ממולאים בגבינה), Buñuelos de Yuca y Queso (יוקאן וגבינה Fritters), ו לחם Yuca קולומביאני (פאן דה Yuca).
הוראות
מניחים את yuca, 3 ליטרים מים, ומלח בסיר 4 ליטר ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשלים ברתיחה עדינה עד או מזלג מכרז (סגנון פרגוואי), על 25 דקות, או רך מאוד (סגנון קובני), 30 עד 40 דקות.
מסננים, להסיר במהירות את הכיסויים, ומגישים בבת אחת; או להתחמם במי הבישול על חום נמוך מאוד עד מוכן לשרת. טבול ברוטב שולחן אם אתה רוצה, ומגיש חם צנרת.
הערה של קוק: בצע הליך זה בכל מתכון הקורא yuca מבושל, המאפשר כ 4 כוסות מים לכל קילו של yuca לקצץ. המרקם החמאתי היפה הופך לקרוש אם yuca מותר להתקרר או אפילו להתקרר. זה יתרון עבור יישומים מסוימים, כמו מחבת טיגון. מבושל yuca צריך להיות מותר להתקרר בטמפרטורת החדר או במקרר לפני הטיגון.אחסון: שאריות מבושל yuca ישמור היטב במקרר במשך כ 1 שבוע. אם אתה תהיה מחבת טיגון או עמוק טיגון yuca, מניחים על גיליון אפייה מרופדת בנייר קלף ומכסים באופן רופף עם ניילון לעטוף, כדי למנוע בכי.
Reprinted with permission from Gran Cocina Latina: The Food of Latin America by Maricel Presilla, © 2012 Norton