תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל יסודות: טאקו חזיר בבית. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 668 קלוריות. גשו לסופר וקנו טורטיות קמח, פפריקה, חומץ סיידר, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Essentials: טאקו דגים, בית טקו בטן כבש נרפא, ו טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
בתוך סיר ברזל יצוק אמייל גדול או תנור הולנדי, להביא את עגבניות משומר, פפריקה, מולסה דורה, ו 6 כפות חומץ להתבשל מעל חום בינוני. (המחברים ממליצים על סיר 6 ליטר, אבל מניסיוני כי הוא לא גדול מספיק כדי להחזיק את החומרים האלה בתוספת, מאוחר יותר, חזיר. אני משתמש בתנור הולנדי 9 1/2 ליטר, שהוא קצת מרווח אבל עובד בסדר. אני חושד 7 1/2 ליטרים יהיה מושלם.)
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת
4 כוסות קמח חיטה
נוזל-אונקיות מים טריים
סורגום
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
הגדר את צד עור החזיר על משטח העבודה שלך. השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את העור מהכתף בתנועת ניסור עדינה, עובד בחזרה מן הנקודה באלכסון מול קצה הרגל שבו העור יוצר פינה (אתה יכול לשאול את הקצב שלך לעשות את זה כדי לחסוך לעצמך זמן). השאר שכבה דקה של שומן על הכתף. מתבלים את החזיר במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
4
יוצקים את השמן למחבת 12 אינץ ' או מחבת sauté ולחמם מעל להבה גבוהה. כאשר השמן מנצנץ ופשוט מתחיל לעשן, לשים את החזיר במחבת, צד עור למטה, ולצרוב עד חום זהוב בכל רחבי, על 3 דקות לכל צד. מנמיכים את החזיר, צד עור למטה, לתוך הסיר עם נוזל צלימת עגבניות.
מוסיפים את עגבניות השזיף ואת הבצל למחבת ומבשלים, מסתובבים כל כמה דקות, עד שקליפות העגבניות משחירות והבצל מקורמל מכל הצדדים. הכנס את הירקות סביב החזיר בסיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיף
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הנותרים 2 כפות חומץ למחבת ומערבבים עם כף עץ, מגרד את כל חזיר קרמל, עגבניות, חתיכות בצל מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים מעל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
8
מכסים את הסיר, מעבירים לתנור ומבשלים 30 דקות. למרוח את החזיר, ולאחר מכן להפוך את החום עד 300 ° F ולהמשיך לבשל, צולה כל 30 דקות, עד החזיר הוא רך, על 2 1/2 שעות. עבור בשר חזיר כל כך רך זה נופל מן העצם—סוג מתאים כריכים ברביקיו או טאקו—לבשל 1 שעה יותר במשך סך של 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
הסר את הסיר מהתנור ואת החזיר מהסיר.
מרכיבים שתצטרך
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
תן חזיר לבשל על קרש חיתוך. מתבלים את הרוטב בסיר עם מולסה, חומץ, מלח, פלפל ופפריקה מעושנת לפי הטעם (זה בדרך כלל טעים לי די בלי תיבול נוסף).
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
4 כוסות קמח חיטה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
כאשר החזיר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, למשוך אותו לגזרים. אני לא אשקר לכם—זה די מגעיל, כי השרירים בכתף מאוד מפורטים ו, טוב, שרירים-y. אבל אתה לא יכול לברוח מהעובדה שאתה אוכל חיה כאן, כך לחזק את עצמך עם בירה ולהגיע אליו. מקררים את חזיר משך לילה במיכל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר משך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
1/2 פאונד חוואר קצוץ
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
12
כשיגיע הזמן להגיש את הטאקו, לחמם את החזיר בעדינות ברוטב שלה על גבי התנור. קוצצים את הכוסברה וחותכים את הבצל דק מאוד. לחמם את טורטיות הקמח (אני עושה את זה במחבת, בנפרד, אבל זה נהיה ממש מעייף עם כל כך הרבה טורטיות—כל רעיונות גדולים שם בחוץ על איך לחמם חבורה של טורטיות בבת אחת ועדיין יש להם טעם ולהרגיש טוב?)
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
חסה מגוררת ועגבנייה קצוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
13
תן לאורחים שלך לבנות טאקו משלהם, הוספת כמה שיותר כוסברה ובצל כפי שהם אוהבים. האחים לי ממליצים להשתמש 1/4 כוס חזיר ורוטב לכל טאקו.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.