ירוק ודגנים
ירוק ודגנים נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ תפוחים היינץ, בצל, עלה דפנה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ירקות ודגנים לטרוף, ירוק אביבי-ודגנים!, ו מרק שעועית וירקות ודגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון בתנור הולנדי או מחבת עמוקה גדולה עד פריך.
הסר בייקון מחבת עם כפית מחוררת, הזמנת 1 כף. טפטוף במחבת.
לנקז בייקון על מגבות נייר.
מוסיפים בצל, גזר, סלרי, טימין, עלה דפנה ופלפל לטפטופים במחבת; מבשלים 5 דקות., ערבוב מדי פעם. מוסיפים מרק וקינואה.
הוסף כרוב; כיסוי. מבשלים על חום בינוני-נמוך 20 עד 30 דקות. או עד קינואה מכרז, ערבוב מדי פעם. להשליך עלה דפנה ו קורנית גבעולים.