ירכיים עוף מטוגנות ברוטב פורט-בלסמי
ירכיים עוף מטוגן ברוטב פורט בלסמי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 474 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פחות נתרן מרק עוף, בצל מיידי, ירכיים עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו ירכיים עוף עם זית ירוק, דובדבן ורוטב פורט, ירכיים עוף מטוגנות ברוטב שחור תה אוכמניות, ו ירכיים ממולאות עוף מטוגנות ברוטב עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין לשפשף, לשלב בצל דרך פלפל בקערה קטנה.
כדי להכין עוף, מפזרים ירכיים עוף באופן שווה עם 1 כף לשפשף תערובת.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
הוסף עוף; לטגן 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
להוסיף 1 כפית שמן ובצל; לטגן 3 דקות. מערבבים ביין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים מרק, חומץ ומלח; מביאים לרתיחה. להחזיר עוף למחבת. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות.
שלב 1 כף לשפשף תערובת, הנותרים 1/2 כפיות שמן, ותפוחי אדמה; לזרוק מעיל.
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד מכרז; לזרוק עם פטרוזיליה.
מגישים עוף עם תפוחי אדמה ורוטב.