קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

ירכיים עוף עם רוטב דובדבן

ירכיים עוף עם רוטב דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ירכיים עוף עם רוטב דובדבן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 51 גר' של חלבון, 61 גרם של שומן, וסך הכל 1048 קלוריות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, קמח, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב ריבת הדובדבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגה בסקית עם שימורי דובדבנים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: ירכיים עוף עם זית ירוק, דובדבן ורוטב פורט, ירכיים עוף קלוי עם דובדבן-טימין קומפוט, ו ירכיים עוף ברוטב תאנה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. לקצץ שומן עודף מן העוף ואת העונה על כל הצדדים עם מלח ופלפל. ממיסים חמאה עם שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים קמח בקערה; מוסיפים עוף, פונים למעיל. לנער את עודף ומניחים עוף, צד העור למטה, במחבת. תשליך שאריות קמח. מבשלים עוף עד חום זהוב, כ 7 דקות. (אם המחבת קטנה מדי, לבשל בקבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
העברה לתבנית אפייה גדולה, צד העור למעלה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים עד בשר ליד העצם לא מראה עקבות של ורוד, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
יוצקים שומן ממחבת ולהחזיר מחבת לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים יין ומבשלים, ערבוב להרים כל חתיכות משחימים על התחתונה, עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
להוסיף מרק, להגדיל את החום גבוה ומרתיחים במהירות עד מופחת מעובה, על 2 דקות. להפחית את החום בינוני גבוה; מערבבים בשימורים. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מבריק, על 5 דקות. מערבבים דובדבנים ומבשלים עד התחמם, כ 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
8
לארגן עוף על צלחות או מגש. רוטב דובדבן כפית על גבי ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו