קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית

ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית
ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית היא חלב חינם מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 4359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 490 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו רוטב טבילה בטמפורה, מים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב טבילה טמפורה (עשר Tsuyu) מ ' בישול נשמה יפנית, Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ו חזיר Gyoza קלאסי מ ' בישול נשמה יפנית.

הוראות

1
שלב את החלמונים ומים בקערה, ערבוב עד שהם משולבים, ולאחר מכן להוסיף את קוביות הקרח (החלק" רטוב " של הבלילה).
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
כדי להכין תחנת בישול טמפורה: ליד המבער שלך, לארגן את הירקות, צלחת עם קמח העוגה, ואת החלקים הרטובים ויבשים של הבלילה. כמו כן, מוכן מגש עם מגבות נייר או עיתון כדי לספוג את השמן העודף מן הירקות מבושל, ואת הכלים תצטרך: מקלות אכילה, מסננת מתכת, ו מדחום ממתקים, אם יש לך אחד.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מניחים כלי בישול על המבער; להשתמש באחד עם גודל אחיד כדי לחמם שמן באופן שווה, כמו מחבת ברזל יצוק גדולה או תנור הולנדי (לא להשתמש ווק).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את שמן הירקות ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
5
מחממים את השמן ל 182° מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
6
בעוד השמן הוא חימום, להכין את הבלילה טמפורה: במהירות להוסיף את 2 כוסות קמח לנוזל, במכה אחת. תחזיק 4 מקלות אכילה יחד, הקצוות הצביעו למטה, כאילו אתה תופס בקבוק. לדקור את הבלילה עם מקלות אכילה, מועך למטה שוב ושוב לשלב את החלקים יבשים ורטובים. אל תערבב; אתה בקושי רוצה לערבב את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
נורהנורה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
7
מערבבים במשך כ 30 שניות, או עד הבלילה הופך רופף ו liquidy, עם עקביות של שמנת כבדה. זה צריך להיות גבשושי, עם גושים נראים של קמח יבש צף בנוזל, ועם קמח unmixed דבק לצדדים של הקערה. זכור, אם אתה מערבב את הבלילה, אתה תהרוס את זה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
כאשר השמן הגיע 182°, להתכונן לבשל את הירקות בקבוצות. היזהר לא overfill את המחבת, אשר יוריד את טמפרטורת הבישול; להשתמש, לכל היותר, חצי משטח השטח של השמן לבשל. בעוד טמפורה הוא בישול, לבדוק את טמפרטורת השמן עם מדחום ממתקים. לווסת את החום כדי לשמור על טמפרטורת שמן360 קבועה. אם השמן חם מדי, הטמפורה תישרף; אם נמוך מדי, הטמפורה תצא רטובה ושמנונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
לדלות קלות את הירקות בקמח, ולאחר מכן לטבול לתוך הבלילה. מיד להניח את הירקות בשמן החם. עבודה בקבוצות, מטגנים עמוק את הירקות קשים יותר כמו בטטה, גזר, או שורש לוטוס הראשון, במשך כ 3 דקות, עד שהירקות הופכים חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שורש לוטוסשורש לוטוס
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
10
להעביר את הירקות למגש מוכן לנקז עודפי שמן. חזור עם הירקות האחרים. מבשלים ירקות רכים יותר כמו אספרגוס, ברוקולי ודלעת במשך כ 2 דקות. עבור עלי shiso, לדלות רק צד אחד של העלה עם קמח, ומבשלים בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
11
מגישים את טמפורה הירקות עם רוטב טבילה בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות