קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית

ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית
ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית היא חלב חינם מתאבנים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 4359 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 490 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותביאו רוטב טבילה בטמפורה, מים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב טבילה טמפורה (עשר Tsuyu) מ ' בישול נשמה יפנית, Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ו חזיר Gyoza קלאסי מ ' בישול נשמה יפנית.

הוראות

1
שלב את החלמונים ומים בקערה, ערבוב עד שהם משולבים, ולאחר מכן להוסיף את קוביות הקרח (החלק" רטוב " של הבלילה).
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
כדי להכין תחנת בישול טמפורה: ליד המבער שלך, לארגן את הירקות, צלחת עם קמח העוגה, ואת החלקים הרטובים ויבשים של הבלילה. כמו כן, מוכן מגש עם מגבות נייר או עיתון כדי לספוג את השמן העודף מן הירקות מבושל, ואת הכלים תצטרך: מקלות אכילה, מסננת מתכת, ו מדחום ממתקים, אם יש לך אחד.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מקלות אכילהמקלות אכילה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מניחים כלי בישול על המבער; להשתמש באחד עם גודל אחיד כדי לחמם שמן באופן שווה, כמו מחבת ברזל יצוק גדולה או תנור הולנדי (לא להשתמש ווק).
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים את שמן הירקות ושמן שומשום.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
5
מחממים את השמן ל 182° מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
6
בעוד השמן הוא חימום, להכין את הבלילה טמפורה: במהירות להוסיף את 2 כוסות קמח לנוזל, במכה אחת. תחזיק 4 מקלות אכילה יחד, הקצוות הצביעו למטה, כאילו אתה תופס בקבוק. לדקור את הבלילה עם מקלות אכילה, מועך למטה שוב ושוב לשלב את החלקים יבשים ורטובים. אל תערבב; אתה בקושי רוצה לערבב את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
נורהנורה
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילהמקלות אכילה
7
מערבבים במשך כ 30 שניות, או עד הבלילה הופך רופף ו liquidy, עם עקביות של שמנת כבדה. זה צריך להיות גבשושי, עם גושים נראים של קמח יבש צף בנוזל, ועם קמח unmixed דבק לצדדים של הקערה. זכור, אם אתה מערבב את הבלילה, אתה תהרוס את זה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
8
כאשר השמן הגיע 182°, להתכונן לבשל את הירקות בקבוצות. היזהר לא overfill את המחבת, אשר יוריד את טמפרטורת הבישול; להשתמש, לכל היותר, חצי משטח השטח של השמן לבשל. בעוד טמפורה הוא בישול, לבדוק את טמפרטורת השמן עם מדחום ממתקים. לווסת את החום כדי לשמור על טמפרטורת שמן360 קבועה. אם השמן חם מדי, הטמפורה תישרף; אם נמוך מדי, הטמפורה תצא רטובה ושמנונית.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
9
לדלות קלות את הירקות בקמח, ולאחר מכן לטבול לתוך הבלילה. מיד להניח את הירקות בשמן החם. עבודה בקבוצות, מטגנים עמוק את הירקות קשים יותר כמו בטטה, גזר, או שורש לוטוס הראשון, במשך כ 3 דקות, עד שהירקות הופכים חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
שורש לוטוסשורש לוטוס
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
10
להעביר את הירקות למגש מוכן לנקז עודפי שמן. חזור עם הירקות האחרים. מבשלים ירקות רכים יותר כמו אספרגוס, ברוקולי ודלעת במשך כ 2 דקות. עבור עלי shiso, לדלות רק צד אחד של העלה עם קמח, ומבשלים בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
11
מגישים את טמפורה הירקות עם רוטב טבילה בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
(ללא תוספת חמאה או חלב)(ללא תוספת חמאה או חלב)