קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל

ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל
ניתן להכין את המתכון של ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל תוך כ-50 דקות . בתוספת זו יש 87 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 4 ומחיר 33 סנט למנה . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו ירקות קולארד, שום, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 87% . נסו את הירוקים של קולארד עם שעועית לבנה ונקניקיות , ירקות קולארד עם בייקון ולחם ללא גלוטן וללא קמח עם ירקות קולארד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר והשליך את כל גבעולי הקולר מלבד 1 אינץ'.
2
חותכים את הגבעולים הנותרים מהעלים, מפרידים את העלים והגבעולים.
3
חותכים את העלים לריבועים בגודל 2 אינץ'. פורסים את הגבעולים לפרוסות דקות.
4
שוטפים את העלים באגן גדול של מים. השאר את המים באגן או בכיור והשתמש במסננת כדי לטבול את העלים מהמים. אין לשטוף את העלים בתוך מסננת או לשפוך את המים מהמיכל עם העלים בפנים; זה יאפשר לכל חול להישאר עם הירוקים. שוטפים את הגבעולים בנפרד באותו אגן מים, באותה שיטה כמו העלים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דקזרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה סלנטני או ספירלהחבילה אחת (16 אונקיות) פסטה סלנטני או ספירלה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. הכינו מסננת בכיור לניקוז הירוקים וקערת מים עם קוביות קרח בתוכה כדי לצנן את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ירוקירוק
זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דקזרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
עם חמוציות - ראה למטה)עם חמוציות - ראה למטה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמש ב-2 כוסות דניות או סופגניות ביחדחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמש ב-2 כוסות דניות או סופגניות ביחד
תפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייביתפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייבי
6
מבשלים את הגבעולים במשך דקה.
7
מוסיפים את העלים, ולאחר שהם הופכים לירוק עז, דגים עלה קטן לפי הטעם. הירוקים נעשים כאשר טעמם רך. אתה לא באמת יכול לדעת אם הירוקים מוכנים מבלי לטעום אותם.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פלפל כתושפלפל כתוש
8
יוצקים את הירוקים המבושלים למסננת כדי לנקז. לאחר שהמים החמים התנקזו, הכניסו בזהירות את הירוקים החמים למי הקרח. ברגע שהירוקים מרגישים קרירים למגע, מסננים אותם שוב במסננת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דקזרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מסננים כ-10 עד 15 דקות, כך שהם די יבשים. (בשלב זה, ניתן לשמור את הירוקים במקרר עד 3 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
10
שמים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 עד 1/2 כוס חצי-חצי או יותר, במידת הצורך1/4 עד 1/2 כוס חצי-חצי או יותר, במידת הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
11
מטגנים את הבצלים בעדינות בשמן. מעלים את האש ומוסיפים את הפלפלים, ולאחר מכן את השום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק, חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'1 בצל מתוק, חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור
רוטב עוף מרוכזרוטב עוף מרוכז
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
12
מוסיפים את הירוקים המולבנים ומקפיצים עד שהם מתחממים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל גדול, חצוי לאורכו לשניים ומגורד לאיסוף זרעי הווניל1 גרגיר וניל גדול, חצוי לאורכו לשניים ומגורד לאיסוף זרעי הווניל
ירוקירוק