קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות58
מגזין

ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל

ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל
ניתן להכין את המתכון של ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל תוך כ-50 דקות . בתוספת זו יש 87 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 4 ומחיר 33 סנט למנה . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו ירקות קולארד, שום, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 87% . נסו את הירוקים של קולארד עם שעועית לבנה ונקניקיות , ירקות קולארד עם בייקון ולחם ללא גלוטן וללא קמח עם ירקות קולארד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר והשליך את כל גבעולי הקולר מלבד 1 אינץ'.
2
חותכים את הגבעולים הנותרים מהעלים, מפרידים את העלים והגבעולים.
3
חותכים את העלים לריבועים בגודל 2 אינץ'. פורסים את הגבעולים לפרוסות דקות.
4
שוטפים את העלים באגן גדול של מים. השאר את המים באגן או בכיור והשתמש במסננת כדי לטבול את העלים מהמים. אין לשטוף את העלים בתוך מסננת או לשפוך את המים מהמיכל עם העלים בפנים; זה יאפשר לכל חול להישאר עם הירוקים. שוטפים את הגבעולים בנפרד באותו אגן מים, באותה שיטה כמו העלים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. הכינו מסננת בכיור לניקוז הירוקים וקערת מים עם קוביות קרח בתוכה כדי לצנן את הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
ירוקירוק
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן אחד (1 פאונד), קלוף וחתוך לקוביות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מבשלים את הגבעולים במשך דקה.
7
מוסיפים את העלים, ולאחר שהם הופכים לירוק עז, דגים עלה קטן לפי הטעם. הירוקים נעשים כאשר טעמם רך. אתה לא באמת יכול לדעת אם הירוקים מוכנים מבלי לטעום אותם.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
יוצקים את הירוקים המבושלים למסננת כדי לנקז. לאחר שהמים החמים התנקזו, הכניסו בזהירות את הירוקים החמים למי הקרח. ברגע שהירוקים מרגישים קרירים למגע, מסננים אותם שוב במסננת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
9
מסננים כ-10 עד 15 דקות, כך שהם די יבשים. (בשלב זה, ניתן לשמור את הירוקים במקרר עד 3 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
10
שמים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
לחמי נאן, חתוכים לרבעיםלחמי נאן, חתוכים לרבעים
11
מטגנים את הבצלים בעדינות בשמן. מעלים את האש ומוסיפים את הפלפלים, ולאחר מכן את השום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
12
מוסיפים את הירוקים המולבנים ומקפיצים עד שהם מתחממים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
ירוקירוק