ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל
ניתן להכין את המתכון של ירקות קולארד מוקפצים עם שום, פלפלים ובצל תוך כ-50 דקות . בתוספת זו יש 87 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -7 גרם שומן למנה. המתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 4 ומחיר 33 סנט למנה . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו ירקות קולארד, שום, שמן זית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 87% . נסו את הירוקים של קולארד עם שעועית לבנה ונקניקיות , ירקות קולארד עם בייקון ולחם ללא גלוטן וללא קמח עם ירקות קולארד (מתכונים דומים).
הוראות
הסר והשליך את כל גבעולי הקולר מלבד 1 אינץ'.
חותכים את הגבעולים הנותרים מהעלים, מפרידים את העלים והגבעולים.
חותכים את העלים לריבועים בגודל 2 אינץ'. פורסים את הגבעולים לפרוסות דקות.
שוטפים את העלים באגן גדול של מים. השאר את המים באגן או בכיור והשתמש במסננת כדי לטבול את העלים מהמים. אין לשטוף את העלים בתוך מסננת או לשפוך את המים מהמיכל עם העלים בפנים; זה יאפשר לכל חול להישאר עם הירוקים. שוטפים את הגבעולים בנפרד באותו אגן מים, באותה שיטה כמו העלים.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. הכינו מסננת בכיור לניקוז הירוקים וקערת מים עם קוביות קרח בתוכה כדי לצנן את הירוקים.
מבשלים את הגבעולים במשך דקה.
מוסיפים את העלים, ולאחר שהם הופכים לירוק עז, דגים עלה קטן לפי הטעם. הירוקים נעשים כאשר טעמם רך. אתה לא באמת יכול לדעת אם הירוקים מוכנים מבלי לטעום אותם.
יוצקים את הירוקים המבושלים למסננת כדי לנקז. לאחר שהמים החמים התנקזו, הכניסו בזהירות את הירוקים החמים למי הקרח. ברגע שהירוקים מרגישים קרירים למגע, מסננים אותם שוב במסננת.
מסננים כ-10 עד 15 דקות, כך שהם די יבשים. (בשלב זה, ניתן לשמור את הירוקים במקרר עד 3 ימים.)
שמים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית.
מטגנים את הבצלים בעדינות בשמן. מעלים את האש ומוסיפים את הפלפלים, ולאחר מכן את השום.
מוסיפים את הירוקים המולבנים ומקפיצים עד שהם מתחממים. מתבלים במלח ופלפל.