כדורי בשר בסגנון מקסיקני
קציצות בסגנון מקסיקני עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. . אם יש לכם מרק עוף, מלח, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: ספגטי וכדורי בשר בסגנון מקסיקני, כדורי בשר מקסיקניים, ו כדורי בשר מקסיקניים.
הוראות
בקערה גדולה, לערבב יחד את בשר בקר טחון חזיר, ביצים, פירורי לחם, 1 כפית מלח, פלפל, 2 שיני שום טחון, ומים באמצעות הידיים. טופס לתוך 1 כדורי בשר אינץ, ולהניח בצד על פיסת נייר שעווה.
יוצקים את העגבניות חתוכות לקוביות לתוך מיכל של בלנדר יחד עם פלפלים צ ' יפוטלה. להתמזג עד חלקה, ולהניח בצד.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד למכרז. מערבבים את השום והכמון הנותרים, ומבשלים כמה דקות כדי לשחרר את הניחוחות.
יוצקים את תערובת עגבניות מרק עוף. מתבלים עם כפית המלח שנותרה ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש נמוכה בזמן שאתה מחמם את כדורי הבשר.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. ספריי עם ספריי בישול.
להוסיף כדורי בשר, אבל לא קהל אותם. מטגנים אותם בשתי קבוצות במידת צורך. מבשל, ערבוב מדי פעם עד השחמה בצד החיצוני.
הסר מהמחבת, ומניח לתוך הסיר של רוטב רותח.
בואו כדורי הבשר להתבשל ברוטב במשך כ -30 דקות. זמן רב יותר לא יפגע בהם.
לאירועים מיוחדים, מגישים את כדורי הבשר בצלחת משפשפת עם הרוטב, ומקשטים עם כוסברה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 21 דולר לבקבוק.
![פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר]()
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.