כדורי בשר שוודית
שוודי קציצות יכול להיות רק סקנדינביה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 37 גרם שומן, ובסך הכל של 474 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו חלב, חלמונים, חמאה מובהרת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. 383 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו קציצות שוודית (קציצות איקאה), כדורי בשר שוודית, ו כדורי בשר שוודית (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס.
קורעים את הלחם לחתיכות ומניחים בקערת ערבוב קטנה יחד עם החלב. הניחו בצד.
במחבת מטגן צדדית ישרה בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית, ממיסים 1 כף מהחמאה.
מוסיפים את הבצל וקורט מלח ומזיעים עד שהבצל רך.
בקערה של מערבל מעמד, שלבו את תערובת הלחם והחלב, צ ' אק טחון, חזיר, חלמונים, 1 כפית מלח כשר, פלפל שחור, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט ובצל. מקציפים במהירות בינונית במשך 1 עד 2 דקות.
בעזרת קנה מידה, שקלו קציצות למנות של 1 גרם והניחו על תבנית. בעזרת הידיים מעצבים את הקציצות לסיבובים.
מחממים את יתרת החמאה במחבת המטגן על אש בינונית-נמוכה, או במחבת חשמלית המוגדרת ל -250 מעלות צלזיוס.
מוסיפים את הקציצות ומקפיצים עד להזהבה מכל הצדדים, בערך 7 עד 10 דקות.
מוציאים את הקציצות לכלי אטום לתנור בעזרת כף מחוררת ומכניסים לתנור המחומם.
לאחר שכל הקציצות מבושלות, מנמיכים את האש לנמוכה ומוסיפים את הקמח לתבנית או למחבת.
מקציפים עד להשחמה קלה, בערך 1 עד 2 דקות. מוסיפים בהדרגה את ציר הבקר ומקציפים עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל עד שהרוטב מגיע לעקביות הרצויה.
מוציאים את הקציצות מהתנור, מכסים ברוטב ומגישים.