כוסברה-פקאן פסטו
צריך ללא גלוטן ותבלינים ראשוניים? כוסברה-פקאן פסטו יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. אם יש לכם עלי כוסברה, שיני שום, פקאנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלמון בגריל עם כוסברה-פקאן פסטו, רוטב יוגורט כוסברה וכוסברה, ו אמנון עם כוסברה פסטו (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO) (מתכונים דומים).
הוראות
לעבד כוסברה, שום, ו 2 כפות שמן זית במעבד מזון עד צורות הדבק מחוספס.
מוסיפים פקאנים, צנוברים וגבינה, ומעבדים עד שהם מעורבבים, עוצרים כדי לגרד צדדים. עם ריצת המעבד, יוצקים את השמן הנותר דרך מצנח מזון בזרם איטי ויציב; תהליך עד חלקה. מכסים ומקררים עד 5 ימים או להקפיא עד 1 חודש, אם תרצה בכך.