כופתאות משמש
כופתאות משמש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 826 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו עטיפות של וונטון, סירופ תירס, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: כופתאות משמש, כופתאות משמש תפוחי אדמה, ו Wachauer Aprikosenknodel (כופתאות משמש).
הוראות
לסיר בינוני, מוסיפים משמשים, מים וגרידת לימון. מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד משמשים הם מאוד רך הנוזל מצטמצם כ 2 כפות, כ 10 דקות.
מעבירים את התערובת למעבד מזון, ורוטב גס עם חמאה, סוכר, מיץ לימון, ליקר ומלח.
מברשת קצוות של עטיפות wonton עם מים. כף 1 כפית כפית משמש גדושה מילוי לתוך עטיפת וונטון. לקפל ולסגור, איטום הקצוות על ידי צובט אותם יחד.
מניחים על מחבת הסדין מפוזר קלות עם עמילן תירס.
באמצעות מברשת מאפה יבש, אבק את הכופתאות ללא קמח תירס.
מברישים את תחתית הכופתאות עם חמאה מומסת ומניחים במחבת ללא מקל.
מוסיפים מים ומכסים את המחבת, מהבילים את הכופתאות עד שהן שקופות למחצה, כ -5 דקות.
הסר את wontons מן המחבת ומפזרים שקדים מסוכרים.
מגישים עם רוטב שמנת מייפל.
להמיס חמאה במחבת, להוסיף את השקדים, ו לטגן, תוך ערבוב כל הזמן, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מוסיפים את הסוכר ומבשלים, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.;
בסיר כבד קטן, מערבבים את השמנת הכבדה עם סירופ מייפל וסירופ תירס קל. מבשלים את התערובת על חום מתון, ערבוב, עד שהוא מעובה מופחת על ידי 1/3, על 5 דקות.
מעבירים את הרוטב לקערה ומגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.