כופתאות עם סלט סויה
הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו רוטב סויה-שומשום, אטריות רוטב סויה, ו עוף מזוגג סויה זנגביל דביק (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הכופתאות על פי הוראות החבילה (panfrying עדיף מהביל). בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את החומץ, סוכר, רוטב סויה, 1/4 כוס מים, ורוטב חם (אם משתמשים).
מוסיפים את תערובת סלט הכרוב וזורקים. מחלקים את סלט הכרוב בין קערות בודדות ומפזרים את הבצל הירוק ובוטנים. למעלה עם הכופתאות המבושלות.
יוצקים כל רוטב שנשאר בקערה על הכופתאות.
מגישים עם רוטב סויה נוסף בצד.