קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

כיכרות בשר מיני ספידי

כיכרות בשר מיני ספידי
כיכרות בשר מיני ספידי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בקר טחון, קטשופ, שן שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כיכרות בשר מיני, כיכרות בשר מיני, ו כיכרות בשר מיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. משמנים קלות את הכוסות של מחבת מאפין 12 כוס.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
בקערה גדולה, לשלב את הבשר, פירורי לחם, ביצים, חלב, שום, בצל, מלח, טימין ופלפל. מחלקים את תערובת הבשר בין 12 כוסות מאפין, לחיצה על הבשר בחוזקה לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מניחים את מחבת מאפין על תבנית אפייה ואופים במשך 20 עד 25 דקות, עד הבשר מבושל כמעט דרך— "כיכרות" יהיה המשרד כאשר נלחץ קלות במרכז אבל לא להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
בישול פולנטהבישול פולנטה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
4
בעוד כיכרות הבשר נאפות, מקציפות יחד את הקטשופ, החרדל ורוטב ווסטרשייר. לאחר האפייה במשך 20 עד 25 דקות, להסיר את המחבת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
מברשת את צמרות כיכרות עם זיגוג, באמצעות כל זה, ולהחזיר את המחבת לתנור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
אופים במשך 10 דקות יותר, או עד זיגוג התעבה והבשר מבושל לחלוטין דרך, 30 עד 35 דקות בסך הכל. הפעל מרית אופסט או סכין חמאה סביב הקצוות של כוסות מאפין פופ את כיכרות הבשר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולהשוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
7
מגישים חם.
8
טעם
9
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
10
ג 'יימי ובובי דין גדלו בג' ורג ' יה–תחילה באלבני ואחר כך בסוואנה–וכמו רבים מהדרום, הם תמיד שקלו לבשל ולאכול חלק גדול מחייהם. כשאמם, פאולה דין, פתחה עסק למשלוחי כריכים ב-1989, הבנים לקחו אחריות על המשלוחים. ככל שהעסק גדל לתוך מסעדת הגברת, הם המשיכו לעזור. לאחר מכן, בשנת 1996, השלישייה פתחה את מסעדת Lady & Sons להצלחה מסחררת. הם לא הביטו לאחור מאז. הם מופיעים בקביעות ב-Good Morning America של רשת ABC והייתה להם תוכנית רשת מזון משלהם, Road Tasted.מליסה קלארק כתבה עבור הניו יורק טיימס, Food & Wine, Travel & Leisure, ו-Real Simple ושיתפה פעולה בעשרים ואחד ספרים.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)