כיריים למעלה Tamale פאי
כיריים למעלה Tamale פאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם מים, רוטב עגבניות, תערובת מאפין תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכונים דומים: פשטידת עוף מבושלת איטית., תנור למעלה מק-N-גבינה, ו נאן (למעלה תנור).
הוראות
במחבת גדולה, בשר טחון חום מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים ברוטב עגבניות, שעועית, מים ותיבול טאקו
לערבב. מביאים לרתיחה; להפחית חום, כיסוי ומבשלים 5 דקות.
הכן תערובת מאפין תירס על פי הוראות החבילה. זרוק כפיות קטנות של בלילת מאפין על תערובת בשר במחבת. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה 15-17 דקות או עד לחם תירס נעשה.
למעלה עם גבינה ובצל ירוק. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד גבינה נמסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.