כל אמריקאי קציץ בשר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את כל קציץ הבשר האמריקאי. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.71 דולר למנה. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. 123 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם פלפל גרוס, שום, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. נסו מסורתי" כל אמריקאי " קציץ בשר, כריך קציץ בשר פטריוטי כל אמריקאי, ו קציץ הבשר החדש של מנלו פארק-תוכלו להכין קציץ בשר טעים במסעדה בבית, זה לא סוד כיצד להכין קציץ בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים יחד בשר בקר טחון, שיבולת שועל מהירה, בצל, חלב, ביצים, 1/4 כוס קטשופ, פטרוזיליה, שום, מלח, בזיליקום ופלפל שחור בקערה גדולה עד לשילוב יסודי; טפחו את התערובת לתבנית כיכר בגודל 9 על 5 אינץ'.
אופים לחם בשר בתנור שחומם מראש עד שהוא יציב וכבר לא ורוד בפנים, 1 עד 1 1/4 שעות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר למרכז כיכר הבשר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות פרנהייט (70 מעלות צלזיוס).
מוציאים מהתנור, מורחים 2 כפות קטשופ מעל כיכר, ומעליהם פרוסות גבינת צ ' דר; מחזירים לתנור ואופים עד שהגבינה נמסה, כ -5 דקות נוספות.