קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

כל כך קל קוק או וין

כל כך קל קוק או וין
אם אתה רוצה להוסיף עוד חלב חינם מתכונים לקופסת המתכונים שלך, כל כך קל קוק או וין עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל 426 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות, בצל, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -20 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 58%. מתכונים דומים: קל קוק או וין, קל קוק או וין, ו קל קוק או וין.

הוראות

1
מניחים עוף ב -3 קו. סיר איטי. במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך,
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוציאים למגבות נייר בעזרת כף מחוררת; מסננים, שומרים טפטופים.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
3
באותה מחבת הקפיצו את הפטריות, הבצל והשום בטפטופי בייקון רק עד שהם רכים. כף מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוסף עלה דפנה. בקערה קטנה מקציפים את הקמח, היין, המרק, הטימין והפלפל לתערובת אחידה; יוצקים מעל עוף.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מכסים ומבשלים על נמוך 5-6 שעות או עד שהבשר רך. מחק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מגישים עם אטריות אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: אדום בורגונדי, פינו נואר, בוז ' ולה

בורגונדי אדום, פינו נואר ובוז ' ולה הם הבחירות המובילות שלי עבור קוק או וין. הבורגונדי האדום הוא המסורתי ביותר, אך בוז ' ולה גדל בקרבת מקום ובדרך כלל פחות יקר. באמת כל אדום צרפתי יבש יעשה! יין אחד שתוכלו לנסות הוא בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 39 דולר.
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
בונה ויסטה שאטו בונה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדומים המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים לחיך ומשלימים אותם תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מראה חומציות בהירה ומשקל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.