קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

כרובית קלויה עם סלסה ורדה

כרובית קלויה עם סלסה ורדה
כרובית קלויה עם סלסה ורדה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 102 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך עלי בזיליקום, צלפים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, סטייקים כרובית עם סלסה עשב ורדה, ו סלסה Tomatillo קלוי (סלסה ורדה).

הוראות

1
מניחים את הפטרוזיליה, בזיליקום, אנשובי, שום, אורגנו, גרידת לימון, מיץ ומלח בבלנדר. להתמזג על גבוה עד בשילוב שווה, על 1 דקה. עצור את הבלנדר לגרד את הצדדים של הכד עם מרית גומי. להחזיר את הבלנדר במהירות גבוהה, להסיר את הכובע הקטן מן המכסה (מכסה לשפוך), לאט לטפטף בשמן. כבה את הבלנדר, להוסיף את הצלפים, ואת הדופק עד שהם קצוצים גס, על 5 (1 שניות) פולסים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
מחממים את התנור ל 260° ומסדרים את המדפים לחלק את התנור לשלישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים חצי מהכרובית, חצי מהשמן, וחצי מהמלח בקערה גדולה וזורקים כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מעבירים לתבנית אפייה ומתפשטים לשכבה זוגית. חזור עם הכרובית הנותרת, שמן ומלח ולהעביר לתבנית אפייה שנייה.צלי במשך 15 דקות. מערבבים את הכרובית (להיזהר קיטור בעת פתיחת התנור), ולאחר מכן לסובב את סדיני האפייה מלפנים לאחור מלמעלה למטה. המשך לצלות עד סכין מכרז משחימים כתמים, על 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מעבירים את הכרובית לצלחת הגשה וטפטוף עם סלסה ורדה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
5
מגישים חם, בטמפרטורת החדר, או קר.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
ניחוחות של תה שחור ו הל הם שכבתיים על ידי הערות של אוכמניות ו blackberry. טעמים טריים של חמוציות, שזיף וקליפת תפוז מספקים צלילים מלוחים תוססים עם מגע של מינרלים והל. זהו יין פינו נואר עשיר ובעל גוף מלא עם חומציות מאוזנת וגימור בעל מרקם דק.