כרוב אדום חמוץ מתוק הוא תוספת שמגישה 8. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון , 7 גרם שומן ובסך הכל 133 קלוריות . 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, פלפל, מיץ דובדבנים מרשינו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אופציה טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו ודיאטה שלמה 30 . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כרוב אדום קלוע , מרק קרם כרוב אדום וסלט כרוב אדום עם קינואה, אוכמניות ואגוזי קינמון .
הוראות
1
במחבת גדולה מטגנים כרוב ובצל בשמן במשך 5-8 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את התפוחים, החומץ, המלח, הפלפל ומיץ הדובדבנים אם רוצים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 25 דקות או עד שהכרוב רך.