כרוב או גראטן
כרוב או גראטן דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 27 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם גבינה אמריקאית, מלח, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 49%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כרוב גרטן, כרוב או גראטן, ו כרוב או גראטן.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מניחים כרוב בסיר גדול של מים רותחים. מבשלים עד שהם רכים, מסננים ומניחים בצד.
ממיסים חמאה בסיר, ואז מוסיפים קמח תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים בהדרגה 2 כוסות חלב. מערבבים על אש בינונית עד להסמכה.
שכבת כרוב בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
יוצקים 1/3 רוטב לבן על כרוב. מסדרים על זה שש פרוסות גבינה. חזור, מסתיים ברוטב לבן.
אופים בתנור בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) בתנור למשך 45 דקות או עד שהוא מבעבע ומשחים.
תן לעמוד 5 דקות. פורסים ונהנים.