קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב או גראטן

כרוב או גראטן
כרוב או גראטן דורש בערך 1 שעה ו 15 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 450 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. 27 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם גבינה אמריקאית, מלח, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 49%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: כרוב גרטן, כרוב או גראטן, ו כרוב או גראטן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים כרוב בסיר גדול של מים רותחים. מבשלים עד שהם רכים, מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
ממיסים חמאה בסיר, ואז מוסיפים קמח תוך ערבוב מתמיד. מוסיפים בהדרגה 2 כוסות חלב. מערבבים על אש בינונית עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
שכבת כרוב בתחתית תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
יוצקים 1/3 רוטב לבן על כרוב. מסדרים על זה שש פרוסות גבינה. חזור, מסתיים ברוטב לבן.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גבינהגבינה
רוטברוטב
6
אופים בתנור בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) בתנור למשך 45 דקות או עד שהוא מבעבע ומשחים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תן לעמוד 5 דקות. פורסים ונהנים.