כרוב מבושל עם בייקון
אם יש לכם מלח ופלפל טחון, מים, בייקון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. . נסו סלט תרד עם בייקון, בצל מקורמל, פטריות וגבינה כחולה ברוטב מחבת בייקון עם ביצה קשה, ארוחת ערב מבושלת בניו אינגלנד (בשר משומר וכרוב), ו בשר מבושל, כרוב ומרק תפוחי אדמה. מהדורה מיוחדת (מתכונים דומים).
הוראות
להביא כרוב, בייקון, 2 כוסות מים, וחומץ לרתיחה בסיר גדול על חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים שנחשף עד הכרוב הוא רך מאוד, על 3 שעות, הוספת מים נוספים לפי הצורך.
להקציף נשאר 1/4 כוס מים וקמח יחד בקערה קטנה ולהוסיף בהדרגה לתערובת כרוב. המשך להתבשל עד מעובה, כ 5 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל.