קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות13
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב מטוגן בסגנון טקסס

כרוב מטוגן בסגנון טקסס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 73%. מתכונים דומים: כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב), אורז מטוגן בסגנון כרוב אדום ובולגור חיטה {עם ביצה מטוגנת}, ו מעושן, ספייס שפשף, טקסס בסגנון בריסקט על טקסס טוסט.

הוראות

1
מניחים את הכרוב הקרוע לתוך קערה גדולה, ומפזרים את הסוכר על זה. זה יסיר את המים העודפים מן הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד, שומרים גריז במחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה קטנה, מערבבים יחד את תערובת לחם התירס ופלפל קאיין. מערבבים לתוך הכרוב עד מעורבב היטב. במחבת הבייקון בושל, בצל מטגן חלפיניו בשומן בייקון חם עד רך. מערבבים בכרוב, ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. לבשל עד כרוב wilts, על 15 דקות. מערבבים בבייקון מתפורר, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
תערובת לחם תירסתערובת לחם תירס
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך