קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

כרוב, נקניק פולני ופירוגי.

כרוב, נקניק פולני ופירוגי.
צריך מתאבן ללא גלוטן? כרוב, נקניק פולני, ו Pierogies יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 466 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך חומץ בלסמי, כרוב סבוי, נקניק קילבסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. . עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. נסו כרוב, נקניק פולני & Pierogies, כרוב עם נקניק פולני, ו נקניק וכרוב פולני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הכרוב, חמאה, ופטריות לסיר גדול או תנור הולנדי עם מכסה. מתבלים במלח מתובל ושופכים פנימה את הבירה. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים. בעוד הכרוב הוא רותח, לשלב את kielbasa, שום, בצל, רוטב ווסטרשייר, וחומץ בלסמי במחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד הבצלים הפכו שקופים, כ 5 דקות. מערבבים את תערובת הנקניק לתוך תערובת הכרוב, להתאושש, ולהמשיך רותח עד הכרוב הוא רך, על 15 עד 20 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת1-1/4 כפיות עירית קצוצה, מחולקת
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
נקניקייהנקניקייה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
כ -15 דקות לפני הכרוב מוכן, למלא סיר גדול עם מים מומלחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את פירושקי וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד pierogies לצוף למעלה, 5 עד 10 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים את שמן הירקות במחבת נקייה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את pierogies סחוט, ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים, על 5 דקות. מערבבים בעדינות את pierogies השחום עגבניות חתוכות לקוביות לתוך תערובת הכרוב, ומבשלים 5 עד 10 דקות כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי