כרוב סבוי חם סלט כרוב
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? כרוב כרוב סבוי חם יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם שמן זית, גזר, בייקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו כרוב סבוי חם סלט כרוב, בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי, ו כרוב סבוי וסלט צנון עם רוטב כתום דם (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל סיר גדול, רחב עם שמן זית ולהוסיף את הבייקון. הפוך את הבייקון על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל האדום, מתבלים במלח ומזיעים במשך 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הגזר ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הכרוב, חומץ סיידר, זרעי חרדל, טימין ועלי דפנה. מתבלים במלח וטעם. זה יהיה טעם vinegary מאוד אבל המלח יעזור לקזז את חדות החומץ.
להפחית לרתיחה, לכסות, ומבשלים עד הכרוב הוא רך מאוד, 15 עד 20 דקות.
הסר את המכסה, להוסיף את סיידר תפוחים, ומבשלים עד רוב החומץ נספג אבל הכרוב הוא עדיין לח אבל לא מרפה, עוד 10 דקות.
מגישים מיד או לתת לו להסתובב במקרר. זה כנראה יהיה טוב יותר בעוד כמה ימים.