כרוב סבוי חם סלט כרוב
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם מלח, עלי דפנה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב סבוי חם סלט כרוב, כרוב סבוי חם סלט כרוב, ו בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי.
הוראות
מעיל סיר רחב גדול עם שמן זית ולהוסיף את הבייקון. הפוך את הבייקון על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל האדום, מתבלים במלח ומזיעים במשך 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הגזר ומערבבים לשלב.
מוסיפים את הכרוב, חומץ סיידר, זרעי חרדל, טימין ועלי דפנה. מתבלים במלח וטעם. זה יהיה טעם vinegary מאוד אבל המלח יעזור לקזז את חדות החומץ.
להפחית לרתיחה, לכסות ולבשל במשך 15 עד 20 דקות או עד הכרוב הוא רך מאוד.
הסר את המכסה, להוסיף את סיידר תפוחים ומבשלים במשך 10 דקות נוספות או עד שרוב החומץ נספג אבל הכרוב הוא עדיין לח, אבל לא רך.
מגישים מיד או לתת לו להסתובב במקרר. זה כנראה יהיה טוב יותר בעוד כמה ימים.