תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כרוב צונן מרק תפוחי אדמה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 289 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל טחון, תפוחי אדמה, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -50 דקות. מתכונים דומים: מרק תפוחי אדמה צונן עם פורל מעושן, מרק תפוחי אדמה צונן-כרישה עם שומר וגזרת נחלים (וישיסואז), ו מרק תפוחי אדמה וכרוב.
הוראות
1
מערבבים מרק בשר בקר, מים, תפוחי אדמה, שום, בצל ופלפל צ ' ילה אדום בתנור הולנדי או בסיר גדול ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הכרוב, ומתבלים עם אגוז מוסקט, קינמון, allspice, מלח ופלפל. להפחית את החום בינוני ומבשל במשך 20 דקות, עד תפוחי אדמה הוא רך, הוספת מים נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדום
חתיכות ירקות בגודל נגיס
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)