כרוב צלוי
כרוב צלוי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, רוטב ברביקיו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו כרוב צלוי עם תבלינים סנטה פה, כרוב Pappu-דרום הודי בסגנון כרוב Dal-כרוב s, ו כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה (מתכונים דומים).
הוראות
כרוב פרבויל במשך 20 עד 30 דקות.
מוסיפים בייקון ובצל למחבת ומבשלים עד שרק מתחיל חום אבל נשאר רך; על 3 עד 5 דקות.
מסננים בייקון ובצל במסננת מעל קערה ושומרים את הטפטוף.
חותכים את הליבה של הכרוב על 3 אינץ 'למטה לכיוון המרכז במעגל על 3 אינץ' בקוטר.
מפזרים ולשפשף את הבית תיבול על כרוב. עם מברשת מאפה, לצחצח את שאריות בייקון שמורות על כל הכרוב. תניח בצד.
מוסיפים רוטב ברביקיו לקערה עם בייקון ובצל.
מערבבים יחד. למלא כרוב בתערובת זו.
להתפורר חתיכת רדיד אלומיניום לתוך טבעת על 3 אינץ ' בקוטר.
מניחים טבעת על גבי גריל ולהגדיר כרוב על גבי.
אפשר לבשל במשך 20 עד 25 דקות. רבע כרוב עם סכין כאשר מוכן לשרת.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.