כרוב קייג'ון עם אורז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קריאולים, אז תנו הזדמנות ל כרוב קייג'ון עם אורז. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 431 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, פלפל, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: כרוב קייג'ון, כרוב קייג'ון, ו כרוב קייג'ון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. חום יחד את הבשר, פלפל ירוק, בצל ושום עד הבשר הוא כבר לא ורוד והירקות התרככו, כ 8 דקות.
מערבבים עגבניות, רוטב עגבניות, אורז, מלח, בזיליקום, אורגנו, ואת קאיין, לבן, ופלפל שחור (הוספת פלפל יותר לפי הטעם, אם תרצה).
מורחים תערובת למחבת אפייה 9x12 אינץ ' ungreased. למעלה עם כרוב וגבינת קולבי.
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 65 עד 75 דקות, או עד שהאורז רך.